Behandling

 

 

Idrettsmassasje

Massasje for kortere restitusjonstid! Her jobbes det med å løsne opp i “sliten” og nylig belastet muskulatur. Behandlingen gir gode resultater ved både konkurranse og egentrening. Eksempelvis nylig trente legg- og lårmuskler etter løping eller sykling. 

 

Kontornakke og stiv rygg

Denne behandlingen egner seg for alle som sitter lenge foran datamaskinen og studenter som tilbringer mye tid på lesesalen. Her løsnes det opp i stiv nakke- og skuldermuskulatur samtidig som ryggen får en dyptgående massasje. Hensikten er å fjerne stivhet og smerter, samt gjenvinne god bevegelighet!  

 

Behandling av skader og smerter

For deg med vondt i ledd og/eller muskler. Murring, stråling, vondter eller redusert bevegelighet. Her vil du få hjelp med å finne årsaken til din spesifikke plage. Vanlige overbelastningsskader som blir behandlet er musearm, golfalbue, tennisalbue, diffuse skulderplager og ryggsmerter.

Videre oppfølgning enten med PT-timer eller hjemmetreningsprogram. En kombinasjon av behandling, styrke- og bevegelighetstrening vil som regel være ideelt.

Ansiktsmassasje

Stress i hverdagen kan sette seg i ansiktet. Særlig kjeven (Masseter-muskelen) kan overstrammes og skape ugunstige spenninger. Kjeve- og tinningsområdet, hodebunnen, samt ansiktets øvre del er fokusområder ved denne behandlingen. 

 

 

Ernæring

Kostholdsveiledning

Ønske om vektreduksjon- eller -økning? Her får du en skreddersydd kostholdsplan, samt veiledning og tett oppfølging. Sammen håndterer vi eventuelle allergier og intoleranser for å tilpasse oss dine behov og mål!

Trening

Gruppetimer

Om instruktøren: Espen har bakgrunn fra dans og erfaring med gruppetimer ved de fleste sjangre. Fokusområdene til Espen består særlig av styrke- og bevegelighetstrening. Som instruktør har han en helhetlig tilnærming til bevegelse og aktivitet, med lidenskap for hvordan menneskekroppen fungerer.

Espen holder blant annet gruppetimene Total Core, Upper Body, Leg Day, Ultimate Circle, Flexible, Soma Move, Functional Strength, Kettlebell, Cage Challenge, TRX Express og TRX Mobility.

 

PT-timer

Ønsker om treningsprogram, teknikkhjelp, målsetting eller en innføring i styrke / utholdenhetstrening? Da vil en PT-time passe for deg. Sammen når vi dine mål!

Handstand Coaching

Minikurs “Handstand Basic” (3 timer med innlagte pauser, 10 pers. maks) eller en-til-en coaching (PT)

Ønsker du å kunne stå på hendene? Handstand coaching passer for deg som har lite erfaring med håndstående eller har trent litt opp mot vegg tidligere. Du vil få verktøyene du trenger for selvstendig å kunne trene håndstående. Vi vil gå gjennom forskjellige progresjonsnivåer som bygger opp til håndstående uten støtte. Det vil bli fokusert på bevisstgjøring over leddplassering og aktivering av hele kroppen for optimal balanse.

 

Rehabiltering

Opptrening etter skader. Kombinasjon av behandling, styrke- og bevegelighetstrening.

BEDREHOLDNING.NO